Sisä-Suomen Asuntokeskus LKV

Tietoa meistä

Yritys

Sisä-Suomen Asuntokeskus LKV on toiminut Jyväskylässä jo vuodesta 1996 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä ja laadukasta asiantuntijapalvelua. Palveluihimme kuuluvat asuntojen, kiinteistöjen, tonttien ja vapaa-ajan kohteiden välittäminen sekä kauppakirjojen ja kirjallisten arvioiden laadinta.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsentoimisto ja sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa sekä alaa koskevaa lainsäädäntöä. SKVL:n jäsenyrityksenä käytössämme ovat kiinteistönvälittäjän nykyaikaiset työkalut, joiden avulla asunnon markkinointi ja myynti hoituvat tehokkaasti myös sähköisissä kanavissa.

Vahvuutenamme ovat pitkäaikainen, vuosikymmenten tuoma kokemus, yksityisen yrittäjän ahkeruus ja joustavuus sekä korkea ammatillinen osaaminen ja nykyaikaisten työkalujen laajat käyttömahdollisuudet.

Olemme palvelleet asiakkaita useissa sukupolvissa ja useita asiakkaita useammankin kerran. Kiitosta on tullut joustavasta, luotettavasta ja asiantuntevasta palvelusta.

Valitse sinäkin paikallinen palveleva, ahkera ja tehokas Sisä-Suomen Asuntokeskus LKV. Mikäli olet myymässä tai ostamassa, ota meihin yhteyttä.

perttii_sp_94

Pertti Jääskeläinen

Toimitusjohtaja, LKV

050 385 8380

pertti.jaaskelainen@asuntokeskus.eu


Minustako Sinun kotisi välittäjä?

Pitkäaikainen, yli 30 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta tuo varmuutta ja tietotaitoa kaikissa markkinatilanteissa sekä markkinatilanteiden muutoksissa. Olen Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n hallituksen jäsen, joten markkinatietoutta on laajasti koko Suomen alueelta.

Yksityisen yrittäjän ahkeruus ja ehdoton rehellisyys ovat työskentelyni kulmakiviä. Huolehdin tasapuolisesti sekä myyjän, että ostajan eduista. Laadukkaalla ystävällisellä palvelulla, rehellisyydellä ja ahkeruudella olemme saavuttaneet vankan aseman Jyväskylän asuntomarkkinoilla. Paikallista palvelua vuodesta 1996 Jyväskylässä.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Autan mielelläni sinua, olet sitten myymässä tai ostamassa asuntoa tai kiinteistöä.

vuokko_sp_85

Vuokko Jääskeläinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAt

050 385 8387

vuokko.jaaskelainen@asuntokeskus.eu


Minustako Sinun kotisi välittäjä?

Kiinteistönvälitysalalla olen aloittanut jo vuonna 1996 ja olen suorittanut KiAt- koulutuksen (kiinteistövälittäjän ammattitutkinnon) sekä LKV-kokeen (laillistettu kiinteistönvälittäjä). Asiakaspalvelukokemusta minulle on kertynyt usealta vuosikymmeneltä niin kiinteistönvälitys- kuin pankkialalta. Positiivinen asenne, tunnollisuus sekä pitkäjänteinen työskentely takaavat hyvän lopputuloksen myös tällä alalla!

Vapaa-ajallani harrastan kahvakuulailua, tanssimista, lenkkeilyä sekä tietysti Robin-koiran ulkoiluttamista.

Työtäni ohjaa se ajatus, että paras asiakas on tyytyväinen asiakas. Siispä soita tai lähetä viestiä!

Harkitsetko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti!