Sisä-Suomen Asuntokeskus LKV

Pohditko asunnon myyntiä?

Yksilöllistä ja ajanmukaista asunnon myyntiä

Myymme omakoti-, kerros- ja rivitaloasunnot, kiinteistöt, vapaa-ajan kohteet ja tontit henkilökohtaisella, joustavalla ja vahvaan kokemukseen pohjautuvalla palvelulla.

Käytössämme on kiinteistönvälittäjän nykyaikaiset työkalut, joiden avulla asunnon markkinointi ja myynti hoituvat tehokkaasti myös sähköisissä kanavissa. Markkinoimme kohteitamme esimerkiksi etuovi.com ja oikotie.fi -asuntoportaaleissa ja sosiaalisessa mediassa.

Otamme myytävistä kohteista laadukkaat kuvat ja käytämme ammattikuvaajaa tarvittaessa. Saatavana on myös kohteiden myyntiä tehostava 3D-virtuaalikuvaus. Virtuaaliesittely mahdollistaa realistisen tuntuisen tutustumisen asuntoon perinteisten kuvien sijaan, ja se tehostaa asunnon myyntiä, koska asunnosta kiinnostunut voi tutustua kohteeseen milloin tahansa verkon välityksellä.

Asunnon myynnissä käytämme tarpeen mukaan sähköisen kaupankäynnin mahdollisuuksia, kuten Digitaalista asuntokauppa DIASia, joka mahdollistaa asuntokauppojen teon sähköisesti eri osapuolten välillä.

Asuntojen esittelyt toteutamme pääasiassa yksityisesittelyjen kautta.

sisa-suomen-asuntokeskus-palaute_LAEV8xk0l6
sisa-suomen-asuntokeskus-palaute_1yEoZoVe8O

Asunnon myynti alkaa hinta-arviosta

Kun päätät myydä asuntosi, kiinteistösi, vapaa-ajan asuntosi tai muun kohteen, annamme siitä ilmaisen hinta-arvion. Hinta-arvio ei sido sinua tekemään toimeksiantosopimusta kanssamme.

Arvio perustuu myytävän asunnon ominaisuuksiin ja toteutuneisiin kauppahintoihin. Meillä on vahva kokemus arvioiden teosta ja erityisesti Jyväskylän alueen asuntomarkkinoista.

Hyvän välitystavan ohjeistuksen mukaan hinta-arvio tehdään aina paikan päällä myytävässä kohteessa. Käynnillä noudatamme parhaita käytäntöjä terveytesi ja hyvinvointisi takaamiseksi.

Välityspalveluumme sisältyy:

Hinta-arvio

Toimeksiantosopimus

Kohteen valokuvaus

Asiakirjat

Markkinointi

Esittelyt

Kaupanteko

Harkitsetko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti!